Vrei sa fii propriul tau sef? Vrei sa incepi un business si nu ai capitalul necesar? Iti place sa lucrezi cu oamenii? In cadrul workshop-ului „Smart Business for Smart Students”, sustinut de Smart Money Team si Oriflame, veti putea afla:

-ce inseamna industria de network marketing si cum de a luat amploare in ultimii ani

– care este diferenta dintre un business clasic, free lancer sau franciza si un business in network marketing

– cum va puteti crea un business in industria de network marketing cu ajutorul companiei Oriflame, ce presupune asta si ce beneficii le aduce un astfel de business (timp pentru facultate, bani, bonusuri, experienta etc)

– cum puteti avea acces la bonusurile speciale: 1500 de dolari pentru primii 10 cei mai constiinciosi studenti

– cum sa lucrati in echipa

– planificarea actiunilor si follow up

– abilitati de leadership

– abilitati de comunicare si public speaking

– veti invata diverse stragetii de marketing

La final vom face un exercitiu practic : ce strategie de business ati aplica in cazul in care ati incepe o afacere care are ca obiect promovarea si vanzarea produselor cosmetice si ce strategie de business ati aplica in cazul in care ati incepe o afacere in industria de network marketing. Analiza comparativa (Avantaje, dezavantaje, riscuri, profit, capital investit, costuri, etc).

Te asteptam in 9 decembrie, de la ora 12, in sala 20 a Facultatii de Business, Universitatea Babes-Bolyai. Confirma-ti prezenta printr-un SMS care sa contina numele tau, la numarul 0742112402!