• CCARMA oferă posibilitatea tuturor angajatorilor de a-și realiza singuri materialele promoționale iar standul se numără printre serviciile puse la dispoziție. 
  • Standurile vor fi amplasate în cadrul facultăţilor unde se vor oferi fluturaşi, pliante precum şi informaţii cu privire la firma/ serviciu, eveniment sau oportunităţi de carieră pentru studenţi. Costul acestui serviciu este de 100 lei/zi/locaţie.
  • O altă metodă nouă şi foarte eficientă oferită angajatorului de promovare de firmă / servicii sau evenimente, direct grupului ţintă este de distribuire flyere/pliante si postare de afise în cadrul campusului universitar. În acest mod, organizaţia se poate face cunoscută în rândul studenţilor, oferindu-i-se modalitatea perfectă de a-şi transmite mesajul direct studenţilor, implicând de altfel costuri reduse. Costul pentru postare afişe ȋn tot mediul universitar ar fi de 200 lei/lună – 1000 lei/6 luni, pentru ȋmpărţire/distribuire flyere ȋn tot mediul universitar – 300 de lei/lună – 800 lei/3 luni, acestea vor fi distribuite:
  • Prin mai multe canale de comunicare: postare de afișe în locurile special amenajate (panouri securizate și nu numai), distribuirea de pliante/flyere.
  • Printr-un singur canal de comunicare, la alegere din cele de sus.
  • CCARMA oferă posibilitatea companiilor de a se promova in mediul online absolut gratuit. Oportunităţile de carieră pot fi promovate pe site-ul CCARMA, platforma de recrutare SmartDreamers, pagina de facebook  a centrului şi ȋn grupurile de facebook ale studenţilor, facultăţilor etc.

Toate aceste servicii funcționează în baza unui contract  încheiat între dumneavoastră și Universitatea Babeș-Bolyai. Pentru mai multe detalii vă rugăm sa ne contactați la numărul 0264-405.300, int. 5260,  sau trimite-ți un e-mail la adresa  cariera@ubbcluj.ro (sau ioana.ichim@ubbcluj.ro sau olga.bercea@ubbcluj.ro).