Mădălina este absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Managemen, linia Engleză și a Masteratului International Business Management.

În prezent, este Responsabil Marketing Digital, Eurolines/isilines, Paris – Franța.

 

 

 

  • Descrieți în câteva cuvinte traseul dumneavoastră profesional după finalizarea studiilor.

Finalizarea studiilor nu semnifica, în cazul meu, începutul vieții profesionale. Primul pas l-am făcut împreună cu colegii mei, în cadrul organizației Theory and Practice Consult, unde am avut șansa să lucrăm pentru companii mari, precum KPMG, Horvath&Partners, etc.

 Cei mai valoroși însă au fost primii 3 ani din carieră, ca și Asistent Marketing pentru 2 companii din Cluj-Napoca. A fost o perioadă în care am participat la cursuri și seminarii, am citit și am făcut A/B testing cu cariera mea, pentru a vedea direcția pe care vreau să o iau în acest vast domeniu al marketingului.

În primavara anului 2015, am renunțat la postul pe care îl aveam, am devenit Freelancer și m-am mutat la Paris. Am jonglat timp de un an cu proiecte pentru diferite firme din România, dar și din Franța, cu proiecte de voluntariat și cu orele de limba franceză. Una dintre oportunitățile de voluntariat a rezultat cu o propunere profesională în cadrul celui mai prestigios club de sport din Franța – Stade Francais, unde am ocupat postul de Responsabil Marketing Digital timp de 2 ani.

 

  • Ce înseamnă pentru dumneavoastră succesul profesional?

Echilibrul între viața profesională și viața personală. 

 

  • Pe parcursul carierei dumneavoastră profesionale ați întâlnit o situație dificil de gestionat sau v-ați confruntat cu un eșec? Ce lecții ați desprins din această situație?

Intrarea pe piața de muncă din Franța a fost una dificilă, dar plină de satisfacții. A fost un process lung, care a implicat multe ore în proiecte de voluntariat, investiții în cursuri de specialitate în Digital și networking.

 

  • Dintre cunoștințele și abilitățile dobândite pe perioada studiilor, care v-au facilitat succesul în carieră?

Nu aș putea spune că materia X sau Y m-au ajutat în cariera pe care am ales-o. Nu am avut șansa în perioada studiilor universitare să urmez cursuri în universul Digital, însă în ansamblu, toate materiile pe care le-am studiat mi-au dezvoltat o gândire logică și analitică.

 

  • Ce ați recomanda unui student din anul I? Dar unui proaspăt absolvent?

Le recomand să fie curioși și curajoși în deciziile pe care le iau.