Programul de internship vine în întâmpinarea studenților, pe de o parte, de a dobândi experiență de lucru, înainte de a termina școala și de a se angaja, companiilor pe de altă parte, de a crește potențialul și pregătirea viitorilor angajați, și nu în ultimul rând universității, de a avea un instrument pentru apropierea studenților de adevăratele cerințe de pe piața muncii.

Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri (CCARMA) putem spune că este  intermediarul dintre studenți Universității Babeș-Bolyai și piața muncii, ca urmare Centrul de Carieră organizează diferite internship-uri iar participanții pot vedea în ce constă activitatea companiei, ce presupune job-ul dorit de ei și, cel mai important pot acumula cunoștințe și experiența practică.

Costul acestui serviciu este de 50 lei/student.

Toate aceste servicii funcționează în baza unui contract  încheiat între dumneavoastră și Universitatea Babeș-Bolyai. Pentru mai multe detalii vă rugăm sa ne contactați la numărul 0264-405.300, int. 5260,  sau trimite-ți un e-mail la adresa  corina.balc@ubbcluj.ro.