Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îți pune la dispoziție o serie de teste psihologice standardizate prin care poți descoperi competențele și atributele tale, precum și modul în care acestea se raportează la cerințele de pe piața muncii.

 

Platforma CAS++

permite evaluarea adulților și pune la dispoziție o serie de teste de evaluare în vederea consilierii și orientării în carieră. Avem la dispoziție peste 1000 de profile ocupaționale, astfel că tu ai posibilitatea de a identifica unde anume te poziționezi în funcție de ceea ce se cere pe piața muncii. Vei ști care sunt competențele asupra cărora e nevoie să insiști pentru a fi dezvoltate, care sunt interesele și valorile tale profesionale ce te influențează în deciziile de carieră sau poți afla care este profilul tău de personalitate. Toate atributele cognitive, emoționale sau de personalitate vor fi discutate cu un psiholog pentru ca mai apoi să poți ține cont de ele în conturarea unui plan academic sau de carieră. 

 

Platforma PEDb

ne permite evaluarea elevilor și pune la dispoziție o serie de teste prin care pot fi evaluate interesele de carieră, valorile, competențele cognitive și trăsăturile de carieră. Astfel ai posibilitatea, alături de un psiholog, să identifici acele trasee academice care ți se potrivesc sau să construiești un plan de dezvoltare care să îți permită performanță în domeniul profesional vizat.

 

Pe langă testeste standardizate, poți beneficia de evaluare calitativă prin interviu structurat sau semistructurat alaturi de psihologii noștri, astfel încât să aduci un plus de cunoaștere în ceea ce te privește.