Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri se bucură de o echipă cu expertiză dobândită în  domenii variate. Aici ne poţi cunoaşte pe fiecare dintre noi. Orientarea în carieră şi medierea pe piaţa muncii intră în coordonarea a mai multor specialiști ce se ocupă de consilierea individuală şi de grup, activităţile de tip workshop, simulările de interviuri de angajare sau alte aspecte ce vizează pregătirea studenţilor pentru o carieră de succes.

Magda Illyes

Coordonatorul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri

Oana GHIMBULUȚ

Psiholog 

Am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie. În prezent sunt psiholog la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predau ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi desfăşor voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Munca alături de studenţi m-a atras încă din timpul facultăţii, iar activitatea de consiliere îmi oferă oportunitatea de a-i ajuta pe alţii să dezvolte competenţe specifice traseului profesional, şi, în acelaşi timp, îmi creează mie contextul de a mă dezvolta continuu, adaptându-mă nevoilor de carieră ale studenţilor.

Tel.: 0264-405300*, 6032
Emailoana.ghimbulut@ubbcluj.ro

Alina MIRON

Expert

Am absolvit FSPAC, secţia Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul UBB. Lucrez la Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri din 2007. În prezent, sunt Expert în cadrul centrului si mă ocup de promovarea centrului în mediul online și de relația cu absolvenții universității noastre. De asemenea, mă ocup şi de consilierea studenţilor în domeniul ego-marketing-ului.

Email: alina.miron@ubbcluj.ro

Olga BERCEA

Psiholog 

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie, sunt  psiholog în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. În cadrul centrului pregătesc şi susţin sesiuni de consiliere individuală şi de grup.Pentru familiarizarea tinerilor cu ceea ce presupune traseul profesional pregătesc materiale de prezentare în limbaj uşor accesibil, astfel încât să ne fie tuturor mai uşor să înţelegem unde şi cum ne poate ajuta consilierea profesională. Alături de tineri descopăr atât provocări, cât şi strategii de a le depăşi.

Email: olga.bercea@ubbcluj.ro

Roxana VESCAN

Consilier orientare în carieră 

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, continuând studiile cu programul masteral de Consiliere şi Intervenție Psihologică în Dezvoltarea Umană. Lucreză ca şi consilier la Centrul de Carieră, Alumni şi Relația cu Mediul de Afaceri. Aici susțin activități de consiliere individuala și de grup, workshop-uri și sesiuni de training pentru studenți.

Activitatea cu studenții m-a atras încă din timpul facultății, astfel că în cadrul centrului ofer sprijin și echipei de voluntari care ne ajută în derularea proiectelor.

Tel.: 0264-405300*, 6032
Emailroxana.vescan@ubbcluj.ro

Corina BÂLC

Referent 

Am absolvit Facultatea de Business, specializarea Administrarea Afacerilor și ȋn prezent studiez Psihologia la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Lucrez din 2014 la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai, sunt responsabilă de Relaţia cu Mediul de Afaceri, direcție ce se ocupă de parteneriate cu mediul de afaceri privat și instituţiile din domeniul public. Această componentă are ca şi scop creşterea angajabilităţi studenţilor pe piaţa muncii.

Tel.: 0264-405300*, 5260
Emailcorina.balc@ubbcluj.ro

Blanka Banyai

Consilier orientare în carieră

Am absolvit la Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, secția psihologie, linia maghiară. În anul 2020 am terminat și masteratul în psihologie, secția Consultanță și Intervenție Psihologică. Acum lucrez în cadrul Centrului de Carieră, ceea ce-mi oferă o oportunitate de a-mi extinde cunoștințele profesionale. Îmi place mult să lucrez cu oamenii, să ajut studenții să se integreze în cadrul universității și să-și dezvolte competențele specifice și generale. Susțin că fiecare dintre noi are propria valoare, pe care împreună o vom putea arăta și altora.

Email: banyai.blanka@ubbcluj.ro

Andrada ALB

Consilier orientare în carieră

Munca cu oamenii a fost și este pentru mine un context în care să cresc și să mă dezvolt, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astfel că am decis să urmez cursurile în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, iar mai apoi masterul de Consiliere și Intervenției Psihologică în Dezvoltarea Umană, ambele în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca. În prezent lucrez ca și consilier psihologic și vocațional, fiind și psihoterapeut în formare.  În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri pregătesc și susțin sesiuni de consiliere și orientare în carieră, precum și sesiuni de formare de tip workshop.

Emailcariera@ubbcluj.ro

Și echipa noastră de voluntari ....

Gabriela GHERGUȚ

Voluntar

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar în prezent urmez studiile în cadrul programului masteral Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană la Universitatea Babeș-Bolyai. Îmi desfășor activitatea în cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri susținând sesiuni de consiliere și orientare în carieră, ajutând la pregătirea și livrarea workshop-urilor tematice, precum și redactând materiale informative care să îi ajute pe studenți în procesul de pregătire a carierei.

Emailcariera@ubbcluj.ro

Rodica AFRĂSINEI

Voluntar

Munca alături de studenți și liceeni mi-a atras atenția mereu, așadar am ales să urmez studiile în domeniul psihologiei, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, continuând studiile în cadrul programului masteral Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană, ambele la Universitatea Babeș-Bolyai. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri mă ocup cu precădere de sesiunile de workshop, dar și de consiliere și orientare în carieră.

Emailcariera@ubbcluj.ro

Maria Coșuțiu

Voluntar

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar momentan urmez studiile în cadrul programului masteral Consileire și intervenții psihologice în dezvoltarea umană la Universitatea Babeș-Bolyai. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îi sprijin pe tineri prin susținerea de workshop-uri tematice, pregătirea activităților de promovare și informare ale centrului, precum și susținerea de activități de consiliere vocațională și orientare în carieră.

Emailcariera@ubbcluj.ro

Alexandra Onetiu

Voluntar

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, specializarea Psihologie. Mi-am continuat studiile urmând masterul de Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană. În prezent, activez în domeniul resurselor umane și sunt voluntar în cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri, unde mă concentrez pe proiectul „Cerc de Lectură”. Acest șir de evenimente are scopul de a-i ajuta pe studenții din cadrul Universității Babeș-Bolyai în dezvoltarea lor academică și profesională prin intermediul lecturii și a activităților aplicative din cadrul întâlnirilor.

Tiffany Buta

Voluntar

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie și în prezent studentă în cadrul programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Mă preocupă și fascinează deopotrivă modul în care fiecare persoană reușește și înțelege să-și asume un rol activ în procesul de construcție a carierei. Astfel, în cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri susțin sesiuni individuale de consiliere și orientare în carieră, sesiuni de formare a studenților prin workshop-uri cu tematici de interes pentru aceștia și sunt implicată deopotrivă în elaborarea unor materiale informative cu rol de resurse în facilitarea procesului de auto-cunoaștere al beneficiarilor Centrului.

Alexandru Bibire

Voluntar

În ceea ce privește studiile, am absolvit specializarea Psihologie din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, UBB. În momentul actual urmez programul masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, de asemenea în cadrul UBB. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri unde sunt voluntar din acest an, susțin consilieri de orientare în carieră, ajut la livrarea de webinare și redactez articole informative în tematici din zona carierei destinate studenților. Scopul de sprijin pentru studenți și colaborarea frumoasă din cadrul echipei sunt pentru mine motivații puternice de a lucra cu spor.

Calfa Otilia

Voluntar

Sunt actual studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În prezent sunt voluntar la Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri. Aici mă ocup de redactarea articolelor pentru site-ul centrului și de webinare pentru studenți. Îmi place să le transmit studenților lucruri care să le facă viața din facultate, dar și cea de mai departe mai împlinită. Lucrând cu studenții, simt cu adevărat ce înseamnă să înveți de la cei de vârsta ta și mă simt mai provocată ca niciodată de câte lucruri pot afla de la ei, prin dorințele și nevoile pe care le au.