1. Stimati doctoranzi și cercetători postdoctorali, In cadrul proiectului POCU/380/6/13/124146, cu titlul „Cercetare doctorală și postdoctorală de calitate, inovativă și relevantă pentru piața muncii” deschidem competiția cu premii (individuale și pe echipe) pentru membrii grupului țintă (studenți doctoranzi și cercetători postdoctorat) seria 1. 

Se vor premia cele mai inovative soluții pentru valorificarea cercetărilor prin acordarea unui număr de 60 de premii individuale și 9 premii pe echipe (de grup) per total proiect, in condițiile menționate în documentele de mai jos. 

Pentru egalitate de oportunitati in cadrul fiecarei sectiuni, se vor acorda cate 20 premii individuale/sesiune de concurs, respectiv 60 de premii individuale în cadrul proiectului. Cuantumul premiului pentru cele mai bune 20 de punctaje ale planurilor de afaceri va fi de 1500 de lei/PA (impozabil). Fiecare editie a concursului cu premii pe echipe va avea câte 1 premiu I in valoare de 30.000 lei, un premiu II in valoare de 20.000 lei si 1 premiu III in valoare de 10.000 lei.

Așteptăm aplicațiile dumneavoastră și vă urăm succes!