!! Anunț important cu privire la PRELUNGIREA perioadei pentru depunerea dosarelor de candidatură pentru selecția în grupa II a proiectului POCU 124146

Calendarul pentru selecția membrilor grupului țintă – Grupa II se modifică. Primirea dosarelor se va face până în 31 martie 2020. Depunerea dosarelor pentru competiția de burse din cadrul proiectului POCU 124146 se va face exclusiv onlineVom reveni cu detalii legate de organizarea interviului.

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la depunerea dosarelor de candidatură pentru selecția în grupa II a proiectului POCU 124146

În atenția candidaților de la următoarele Școli doctorale:

  • Drept,
  • Istorie.Civilizație.Cultură,
  • Paradigma europeană,
  • Studierea populației și Istoria minorităților,
  • Relații internaționale și Studii de securitate,
  • Teatru și Film

Din cauza situației existente in Romania cu privire la raspandirea virusului COVID-19 si a recomandarilor facute la nivel national si intern (UBB), va informam ca depunerea dosarelor pentru competitia de burse din cadrul proiectului POCU 124146 se va face exclusiv online.

In acest sens, dosarul de competitie trebuie sa fie insotit de completarea Declaratiei de conformitate cu originalul 

Atentie insa, pentru a suplini semnatura coordonatorului de doctorat/mentorului pe Fisa de înscriere, este suficient un document print-screen dupa emailul de accept cu privire la participarea Dvs la competitie.

Calendarul competitiei ramane insa neschimbat.

Prin urmare, asteptam dosarele Dvs de competitie, scanate, pana maine, 13 martie 2020, la adresele urmatoare de e-mail: ioana.scridon@ubbcluj.ro sau teodor.hodor@ubbcluj.ro.  Sustinerea planului de valorificare a cercetarii/interviurile se vor realiza online. In acest sens, veti primi informatii dupa incheierea perioadei de inscriere.

Depunerea documentelor de competitie, in format hartie,  se va realiza la o data care  va fi comunicata ulterior.

Inregistrarea dosarului va va fi comunicata printr-o confirmare de primire a e-mailului. Daca in 24 de ore de la transmiterea e-mailului nu primiti confirmare, va rugam sa sunati la numerele de telefon de mai jos

Date de contact:

Tel: 0264402782 (direct), 0264405300 (prin centrala UBB), interior 5980

Mobil: 0740157592 (Teodor-Ioan HODOR) si 0743190593 (Ioana HAPCA)

Va multumim si apreciem respectarea normelor de siguranta!

Cu stima,

Echipa de proiect